Hacınaipli Ortaokulu

WEB https://hacinaipliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacınaipliköyü Canik/SAMSUN
VİZYON : Vizyonumuz;Öğrencilerimizi zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak. Kararlı,ilkeli ve öğrenmeyi öğrenen ve öğreten bir kurum olmak.
MİSYON : Misyonumuz; Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,demokratik düşünen,özgüveni tam toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 8:40-15:15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuz il merkezine 35 km uzaklıkta olup ulaşım açsından herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımız şehir merkezinde ikamet etmektedir. Özel bir servisle her gün gidiş geliş yapılmaktadır.Normal eğitim uygulanmakta olup okulumuzun eğitim anlamında her türlü donanımı mevcuttur. Toplam 185 öğrenci ve 14 personelimiz mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Canik/SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 35km